fbpx

Sisäänpäin kasvanut karva, mikä auttaa?

Sisäänpäin kasvanut karva, mikä auttaa?

Sisäänpäin kasvanut karva voi olla turhauttava ongelma monille ihmisille. Se tapahtuu, kun karvatuppi tukkeutuu tai vaurioituu, jolloin karvat jäävät kiinni ihon pinnan alle. Tämä voi aiheuttaa ärsytystä, tulehdusta ja jopa infektiota. Lisäksi karvojen sisäänkasvu voi myös aiheuttaa ihon värimuutoksia, mikä voi olla erityisen havaittavissa alueilla, kuten jaloissa ,kainaloissa sekä bikini alueella.

Karvan sisäänkasvu johtuu usein sheivauksesta, ihokarvojen poiston jälkeen kuten vahaus tai sokerointi sekä parranajosta, mutta se voi johtua myös genetiikasta ja muista tekijöistä.
Onneksi on olemassa useita keinoja, joilla voit vaikuttaa karvojen sisäänkasvun vähentämiseksi:

1. Säännöllinen kuorinta SILÉ-vartalokuorinnoilla voi auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja, avaamaan ihohuokosia ja vähentämään karvojen sisäänkasvun mahdollisuuksia.

Silé Blu blåbär kroppsskrubb

 

2. Käytä SILÉ Silk Roll-On-Gel -geeliä, joka on antibakteerinen ja antimikrobinen tuote, joka vähentää tulehdusta. Estää tehokkaasti ihokarvojen sisäänkasvua sen sisältämän kuusen neulauutteen ja maitohapon avulla ( toimii kuten happokuorinnat)

Tilaa oman testiin täältä:

Silk – Sisäisen karvankasvun estäjä

3. Säännöllinen kosteuttaminen SILÉ-vartaloemulsioilla voi myös auttaa vähentämään sisäänkasvaneiden karvojen esiintymistä. Se auttaa estämään karvatuppien tukkeutumista, pitää ihon kosteutettuna ja vähentää kuivuutta, tarjoaa suojaavan esteen bakteereja vastaan, vähentää ihon herkkyyttä ja parantaa ihon joustavuutta sekä vähentää partakoneen näppylöiden esiintymistä.

 

4. Myös SILÈ RETINOL öljy voi olla avuksi, sillä on merkittävä vaikutus tulehtuksiin sekä värimuutoksiin.

Yhdistelemällä kaikkia näitä menetelmiä voit auttaa vähentämään karvojen sisäänkasvun mahdollisuuksia ja pitämään ihosi sileänä ja terveenä.

Tilaa tästä:

Silé Retinol Gold vartaloöljy

 

 

 

Start typing and press Enter to search

Kundvagn

Du har inga produkter i varukorgen.

sv_SE